2010-luvun parhaat elokuvat

Viime vuosikymmenen parhaat elokuvat ovat mielestäni seuraavat. Nimien yhteydessä on linkit elokuvista kirjoittamiini juttuihin – suurin osa on julkaistu Taikalyhdyssä ja muutama Asemablogissa, johon kirjoitin vuosina 2014-2015. Elokuvat on listattu aakkosjärjestyksessä (ei paremmuusjärjestyksessä).

Kiitos Kuva-blogille, joka patisti kokoamaan listan ja joka koosti suomalaisten leffabloggaajien näkemykset vuosikymmenen parhaista elokuvista yhteen tekstiin.

2 kommenttia artikkeliin ”2010-luvun parhaat elokuvat

 1. Juha Saari

  Kävin kattoon listoja. Sun He ovat penneet on kummallinen elokuva. Siitä on vaikea sanoa mitään varmaa. Mulla on blogitekstikin siitä. Parempi ku Koirat eivät käytä housuja.

  Harmi ku en huomannu tuota kyselyä.

  Tykkää

  1. Heini L.

   Koirat eivät käytä housuja on multa vielä näkemättä. Vasta silloin, kun huomasin että sä olit kirjoittanut tästä, tajusin että kyseessä saattaa ehkä olla ihan kiinnostava leffa. Pian sen jälkeen tajusine että se onkin Valkeapään ohjaus – ja sitten teatteriesitykset olivatkin jo ohi. Blääh. DVD-varaus kirjastossa vetämässä.

   Mutta He ovat paenneet, tästä pidin – siitä huolimatta että elokuva on aika hämmentävä. Mutta kaikki loksahti siinä jollain selittämättömällä tavalla kohdilleen. Mutta ymmärrän hyvin, miksei nää menesty. Valkeapään elokuvat ei todellakaan ole kaikkia varten.

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s