Markkinoinnista

  • Saan silloin tällöin elokuvien levittäjiltä arvostelukappaleita tallenteista ja pressilippuja festivaalinäytöksiin. Jos olen saanut elokuvan arvostelua varten ilmaisen arvostelukappaleen tai elokuvalipun, mainitsen tästä tekstin yhteydessä.
  • Jos haluat näkyvyyttä tekemällesi elokuvalle, kirjalle tms., voit ottaa yhteyttä, mutta älä odota liikoja. Taikalyhty ei ole markkinointialusta, vaan kanava aiheille, jotka koen inspiroiviksi. Jos arvelet minun innostuvan tarjoamastasi sisällöstä, ota toki yhteyttä. Muista kuitekin, etten koskaan kirjoita blogiini mistään vain sen vuoksi, että joku pyytää sitä. Kirjoitan vain, jos innostun asiasta ja jos katson sisällön sopivan Taikalyhdyn raameihin. Huomaathan myös, että blogi on minulle harrastus, jolle suon viikoittain vain joitakin tunteja aikaa, enkä siksi ehdi tutkimaan läheskään kaikkea kiinnostavaa tarjontaa.
  • En julkaise blogissani mainostajien tuottamaa sisältöä – en, vaikka mainostaja olisi valmis tästä maksamaan. Suosittelen samaa politiikkaa lämpimästi myös muille bloggaajille – miksi näin, siitä voi lukea lisää vaikkapa täältä.
  • En myy linkkejä (eikä sinun pitäisi niitä ostaa).
  • Kysyttävää? Minut tavoittaa sähköpostitse osoitteesta taikalyhtyblogi (at) gmail.com.