Blogista ja kirjoittajasta

Moi. Mä olen Heini ja olen kirjoittanut Taikalyhtyä keväästä 2014 lähtien. Taikalyhty syntyi sen jälkeen, kun olin palauttanut The Prisoner -televisiosarjaan keskittyvän graduni. Vaikka  sinetöin elokuvatutkimuksen opintoni, palo elokuviin, televisioon ja niistä kirjoittamiseen kuitenkin jäi. Taikalyhty syntyi tuon palon kanavointiin.

Pidän muistakin asioista kuin elokuvista: keikka-asioista (neofolk, black metal, noise, muu outo), Mortal Kombatista, bourbonista jäillä, filosofiameemitileistä (fakegang 💜), vanhoista Playboy-lehdistä ja Googlen hakukonealgoritmin kampaamisesta.

Bloggaaminen on minulle dialogia. Arvostan jokaista teksteihin jätettyä kommenttia. Jos teksti herättää ajatuksia tai haluat vaikka suositella jotakin leffaa, jätä merkki itsestäsi blogin kommenttiosioon, Facebook-sivulle tai Instaan. Myös perinteinen sähköposti toimii.

Taikalyhtyä voi seurata Facebookin ja Instan lisäksi tollasella sähköpostikilkkeellä, joka löytyy oikean laidan sivupalkista (deskari) tai tuolta sivun avalaidasta (mobiili).

Rauhaa.

– Heini L. (taikalyhtyblogi@gmail.com)
Taikalyhty @ Facebook
taikalyhty_heini @ Instagram